WEST4WORK 2021 - Technologie creëert kansen voor elk talent

Op donderdag 4 november organiseren we in Kortrijk het tweejaarlijks arbeidsmarktcongres WEST4WORK. Voor deze 4de editie met als thema “Technologie creëert kansen voor elk talent" trekken we opnieuw alle registers open.

Arbeidskrapte in West-Vlaanderen

De arbeidskrapte in West-Vlaanderen blijft ontzettend prangend. Om alle vacatures in te vullen, hebben we élk talent nodig. Hoe krijgen én houden we meer mensen aan het werk met behulp van technologie? En welke mogelijkheden biedt inclusieve technologie voor kwetsbare groepen op de arbeidsmarkt? Deze vragen staan centraal op de 4de editie van WEST4WORK.

WEST4WORK 2021: 4 november in Kortrijk

Op 4 november vormt The Penta, de splinternieuwe campus van Howest in Kortrijk, het decor voor het congres. Meer dan 50 sprekers laten er hun licht schijnen over de mogelijkheden van (digitale) technologie om talenten kansen te geven op de West-Vlaamse arbeidsmarkt. Op een doorlopende innovatieplaza demonsteren alle partners inclusieve technologieën. En tijdens WEST4afterWORK kunnen deelnemers netwerken met alle belangrijke actoren van de West-Vlaamse arbeidsmarkt.

WEST4WORK werd in 2015 initieel opgestart door VDAB, POM West-Vlaanderen en de West-Vlaamse RESOC’s, met de ambitie om de krapte en uitdagingen op de West-Vlaamse arbeidsmarkt aan te pakken. Het heeft zich in 6 jaar tijd ontpopt tot een sterk West-Vlaams merk met een ruim netwerk en een sterk verbindend potentieel. Het netwerk wil meer samenwerking in West-Vlaanderen creëren, tussen werkgevers, werknemers, middenveld, onderwijs, sociale partners, beleidsmakers … 

In 2019 tekenden 500 deelnemers present en ook deze keer wordt WEST4WORK 2021 een niet te missen afspraak voor HR-adepten. Bekijk hieronder de aftermovie.

 

Deelname is gratis maar vooraf inschrijven (tot 25 oktober) is wel noodzakelijk.

Meer informatie:

Bram Bruggeman
algemene coördinatie  WEST4WORK arbeidsmarktcongres
POM West-Vlaanderen
0494 53 54 82
bram.bruggeman@pomwvl.be

WEST4WORK werd mogelijk gemaakt door een nauwe samenwerking tussen: