Samenwerking rond innovatie bij West-Vlaamse bedrijven

STUDIE UITGEVOERD DOOR POM WEST-VLAANDEREN  EN ANTWERP MANAGEMENT SCHOOL.

Bij POM West-Vlaanderen gaan we voluit voor een ondernemend West-Vlaanderen. Binnen een kenniseconomie zoals wij die vandaag kennen, is samenwerking tussen bedrijven onderling, maar ook tussen bedrijven en kennisinstellingen, onderzoekscentra, overheden en andere organisaties dan ook van cruciaal belang om op korte termijn én op lange termijn competitief te blijven. Maar wat is de huidige situatie in West-Vlaanderen op het vlak van ‘samenwerkingen rond innovatie’? We onderzochten dit samen met Antwerp Management School.

De nieuwste inzichten, laatste trends, best practices en getuigenissen van echte West-Vlaamse ondernemers vindt u gebundeld terug in onze whitepaper 'Samenwerking rond innovatie bij West-Vlaamse bedrijven'.

De whitepaper is gratis te downloaden na het invullen van dit formulier.

Worstelt uw bedrijf met een innovatievraagstuk of een uitdaging in het productieproces van uw product? Reik meteen de hand naar de vele hogescholen, universiteiten en onderzoeksinstellingen in West-Vlaanderen. Formuleer uw vraag via Kenniswijzer.be en wij brengen u in contact met de juiste experten!

Stel uw vraag op www.kenniswijzer.be