Bereikbaarheid

POM West-Vlaanderen
Koning Leopold III-laan 66
8200 Brugge
 
Tel:+32 (0)50 140 150
Fax:+32 (0)50 140 149

Openingsuren:

MA-DO: 8.30 uur - 12.00 uur & 13.30 uur - 17.00 uur
VR: 8.30 uur - 12.00 uur & 13.30 uur - 16.00 uur
Gesloten op feestdagen

Bereikbaarheid:

Met de wagen:

Vanaf de autosnelweg E403:  u rijdt rechtdoor en bereikt de Expressweg N31. Vanaf de autosnelweg E40: u neemt afrit 8 richting Brugge - Zeebrugge en u bereikt de Expressweg N31.Volg de Expressweg N31 richting Zeebrugge, neem de afslag Sint-Michiels (ter hoogte van de Vives). Rij de rotonde op en neem de 3de afslag. Op de volgende rotonde de 2de afslag nemen (Koning Leopold III-laan). Rij aan de lichten rechtdoor. Op de volgende rotonde neemt u de 2de afslag. POM West-Vlaanderen bevindt zich na enkele honderden meters aan de linkerkant, naast het gebouw van de bowling ‘Bowl Inn’. U vindt de ingang onderaan het gebouw op zuilen.

Met het openbaar vervoer:

Het station van Brugge bevindt zich op 3 km. De dichtste busverbinding is lijn 25, met halte ‘Jan Breydel’, deze bus rijdt om de 20 minuten.  Er is een vlottere busverbinding om de 10 minuten met halte aan Boeverbos op de Gistelsesteenweg, van hieruit is het nog tien minuten te voet.

Volgende buslijn heeft halte te 'Jan Breydel':

  •     lijn 25: Centrum - Station - Sint-Michiels (Driehoek) - Sint-Andries (Olympia)

Volgende buslijnen hebben een halte in 'Boeverbos':   

  •     lijn 5: Centrum - Station - Sint-Andries (Hermitage)
  •     lijn 15: Centrum - Station - Sint-Andries (De Prange)
  •     lijn 52: Brugge -Gistel - Oostende
  •     lijn 53: Brugge - Jabbeke
  •     lijn 55: Brugge - Leke

De bussen vertrekken aan het station.
De halte Jan Breydel ligt  net om de hoek van de Koning Leopold III-laan. U gaat opnieuw de hoek om naar rechts en een honderdtal meters verder op uw linkerkant vindt u POM West-Vlaanderen, naast het gebouw van de bowling ‘Bowl Inn’.
De halte Boeverbos ligt aan de Gistelsesteenweg (voorbij de warenhuizen Carrefour, Brico en Colruyt).  Vanaf deze halte is het 10 minuten stappen naar het gebouw. U volgt de Gistelsesteenweg verder en slaat links af aan de lichten (Koning Leopold III-laan). Enkele honderden meters op uw rechterkant vindt u POM West-Vlaanderen, naast het gebouw van de bowling ‘Bowl Inn’.
U neemt de ingang onderaan het gebouw op zuilen en meldt zich aan op de eerste verdieping. Via de halte Jan Breydel of Boeverbos terugkeren naar het station, afstappen aan de achterzijde van het station.